Over Isa Maas

Isa Maas

In 2009, werd ik geïnterviewd door een Frans TV-kanaal over Japanse kimono's. Mijn commentaren op het artikel over kimono's waren vertaald en uitgegeven door een lokale blog in Duitsland.

Toen ik aan Amerika kwam, kocht ik een gebruikte kimono, een oud Japans overhemd, en een paar broeken met een witte riem. De jeans pasten niet goed en ik beëindigde omhoog verliezend heel wat gewicht. Na drie jaar van het leven met mijn echtgenoot en jonge geitjes, besliste ik een nieuwe kimono te kopen. In deze post, deel ik het proces van hoe ik dit deed, hoe ik een goede opslag, en sommige aanbevelingen op vond waar te om de best-kwaliteitskimono in de V.S. te vinden. Het is een weinig tijdrovend, maar ik ben zeker dat het de inspanning de moeite waard is. Zo blijkt, kocht ik de verkeerde grootte van de rok die ik wilde, zodat beëindigde de rok omhoog in de kast in plaats van in de opmaker. Ik was werkelijk blij dat ik het van de hand deed! Het zou nog slechter geweest zijn als ik het volgend jaar had gekocht toen ik gehuwd van plan was te worden, en ik heb werkelijk een andere te dragen rok niet nodig, zodat was ik droevig dat ik geld en inspanning op de verkeerde rok had verspild.

Ik was geboren in Libanon en bewoog me aan het UK aan het werk voor een belangrijk manierhuis. Het was in deze jaren toen ik het forum begon en zeer betrokken bij het werd. Ik ben ook de stichter van een bedrijf genoemd AYAD Design dat in 2012 werd opgericht en in het veroorzaken van de recentste tendensen in kimono's en kleding is geïmpliceerd.

Waarom wilde u een blogpartnerforum beginnen?

De kimono's, vooral kimono's die vóór de jaren '80 werden geproduceerd zijn, op manier voor duizenden jaren geweest, nog worstelt de industrie nog om in modieuzer en betaalbaar iets te evolueren. Ik zag dat de manierindustrie in nijpend tekort van een manier was om de diversiteit van onze producten en creatieve ideeën te demonstreren die wij hebben gehad.

Wat heeft het moeilijkste deel over het schrijven over uw blogpartnerforum?

De kimono's zijn niet alleen voor mensen, zijn zij ook populair met vrouwen. Ik heb opgemerkt dat wanneer ik over manier schrijf die ik over mijn kimono's gevraagd ben geworden, zodat is dit de tijd die ik zou willen om proberen om het publiek uit te breiden door het op een positievere manier te doen.

Mijn motto is: Ik houd van manier, manier in het bijzonder, en toen ik jonger was moest ik hen dragen. Uiteindelijk, werden zij een deel van me en ik houd van hen voor dat. Ik begon de blog in 2013 met een wens om mijn manierkennis te delen en me te helpen om het beste te vinden van hen voor het geld. Het begon met mijn droom van het dragen van één van mijn favoriete maniermerken. Ik bracht één van mijn kinderjarenvrienden ertoe om me een paar kleding bij een lokale opslag te kopen en ik werd vastgehaakt! Ik ging de grondbeginselen van leren hoe zij en om in manier van worden gemaakt begonnen daar te worden. Uiteindelijk, besloot ik dat ik wilde kunnen mijn eigen verhaal vertellen en een plaats hebben waar anderen hulp van kunnen krijgen wanneer hun kimono's een groot deel zijn geworden van wie zij zijn.