Dus we testen

Isa Maas

Wij zijn zeer gelukkig om mensen te hebben als u in onze gemeenschap. Wij zorgen altijd ervoor dat onze artikelen zo nauwkeurig zijn aangezien mogelijk en wij altijd bijgewerkt zijn. Het beste deel is dat er een zeer goede kans is dat zij u nuttig informatie en advies ook zullen geven. Ik hoop dat u onze gids zult volgen en u kunt het nuttig vinden. Als u om het even welke vraag hebt, gelieve te voelen vrij om me te vragen of een mederecensent te vragen. Ik hoop dat dit artikel u zal helpen begonnen worden op uw volgende project.

Wat is een Shinning?

De termijn die (無空し) shinning verwijst naar een kledingstuk, een patroon of een stuk van doek dat een speciaal kenmerk heeft. Het kan ook naar de kwaliteit van het vakmanschap verwijzen dat in het veroorzaken van een specifiek punt gaat.

Dank aan ons testlaboratorium, kunnen wij u een waaier van Japans-Gemaakte en ingevoerde kimono's van onze zeer eigen inzameling, met vrije levering in Duitsland nu aanbieden. Als u niet het kunt maken, kunt u uw favoriete punten van andere handelaars kopen.

Wij begonnen als kleine blog over Japanse kimono's en nu is onze nadruk de Europese markt. Als deel van dit, bieden wij een waaier van kimono's, van de ontwerpen in traditionele stijl aan moderne, van kimono's die van hennep worden gemaakt, aan de recentste manier aan, die nu zeer populair is. Er zijn niets dat wij u met, of het de Engelse, Franse, Duitse of Italiaanse vertaling van onze producten is, of het feit zullen helpen niet dat er zo vele verschillende soorten kimono's in voorraad zijn. Op het ogenblik, verkopen wij geen kimono's in de V.S., zodat als u daar leeft, kunt u niet hen hier kopen. Nochtans, als u hen in andere Europese landen kunt kopen, zullen wij altijd ons beste u doen uit helpen.

Eerst, zou u kunnen benieuwd zijn of testen wij kimono's voor nauwkeurigheid, maar het antwoord is nr. Het doel van onze het testen is consumenten te helpen de correcte kimono kiezen die hun lichaamsvorm, kleur en grootte aanpast. Wij gebruiken een waaier van factoren om onze het sorteren scores te berekenen. Bijvoorbeeld, wordt elke kimono die wij individueel gerangschikt voor zover we weten en heeft een verscheidenheid van materialen in zijn ontwerp hebben getest. Elke kimono ontvangt een score van 1 tot 5 met 1 zijnd de beste pasvorm en 5 zijnd de minste montage. Als u niet zeker bent wat de kiezen kimono, u onze online test kan nemen en dan één van onze verklaarde laboratoria van de kimonotest plukken om te zien welke van onze kimonomeetapparaten u zou kunnen helpen een wijze aankoop maken. Als u in de markt voor een nieuwe kimono bent en u het zo goed mogelijk wilt kijken, zullen wij u helpen de beste kimono op de markt kiezen, of u een eerste keer klant, een oude klant of iemand bent die welke kimono om kennen te kiezen.

U kunt uw vragen altijd stellen over onze sociale media kanalen. U kunt ook aan ons door onze contactform schrijven.

Als u een vraag hebt of het project wilt bespreken contacteer hier me Hallo, ben ik een kunstenaar en wij hebben dezelfde kwestie. Wij moeten wachten tot wij het eindproduct ontvangen en als het iets verschillend van het beeld heeft dat ik in het beeld heb getoond, dan ik moet mijn kunstenaar vragen om het beeld te veranderen om het ertoe te brengen om een nieuw beeld te zijn. Ik kan niet eenvoudig naar mijn printer gaan en tot een nieuw beeld opdracht geven en dan achter het verzenden. Het is niet mijn probleem, maar als mijn beeld in elk geval na het ontvangen van het eindproduct toen wordt veranderd mag ik niet het gebruiken. Ik heb veel van de beelden verzonden ik aan hier werk en ik krijg verschillende degenen met dezelfde stijl en ik begrijp wat niet het probleem is.